Followers

Saturday, December 25, 2010

Overnight half day

SALAM n HELLO BLOGGERS

25/12/2010 adalah hari yang sangat mengembirakan ku ... Wink wink . Kalau agama kristian menyambut hari natal , tapi rnes menyambut kedatangan Cpu saya ^^ Bersusah payah cpu datang PD dari Sabak Bernam semata mata nak spend time with me . Thanks my love :)

Kami kononnya nak overnight dekat Melaka tapi mata masing masing dah terkebil kebil minta direhatkan ~ Kami gerak dari PD kul 9pm .. Sampai Melaka kul 12lebih (lewat sebab follow jalan GPS) Oh ! ya , sebelum bergerak kami picnic night dulu dekat Pantai Teluk Kemang . HAHA :D Pelik pelik , orang picnic siang , kami picnic malam . Nasib baik tak tercekek makan . HAHA :D Menu picnic kami Nasi putih , Tomyam campur , Daging masak kicap kerisik dan Sambal ikan bilis . Sangat menyelerakan . Import dari Wangsa Maju . Hagaga :D Thanks to my mom ^^,v Parents rnes datang petang tu lol . Huhu :P

Bawah ni rnes ada beberapa keping gambar yang sempat kami snap . Banyak tempat kami pergi tapi battery camera tidak mengizinkan kami bergambar sampai lebam -.-"


1st place Malacca River Cruise


.::.Cpu.::.

.::.rNes.::.

.::. Us .::.

Cpu with sign "Hentian Dataran Hang Tuah"




Berlatar belakangkan Muzium ............




That's all for 25/12/2010 . Oh ! ya , kami ada lepak di Dataran Pahlawan , tapi tak banyak snap pic pun . Ni je la , yang ada untuk di postkan . Uhhu .

Bye !

2 comments:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA