Followers

Saturday, May 26, 2012

One day with Mr. Partner



hello
Salam
Hello BLOGGERS!!
Anneyong ~



Hampir sebulan tak bukak blog, tengok-tengok dashboard barulah ^^ Terus semangat nak update entry baru. Hihihi ^^ Dalam masa 5 bulan, macam-macma boleh jadi bukan?? Isnin lalu rnes meet up dengan Mr.Partner.  And yes! 5 bulan kitaorang tak jumpa. Last jumpa bulan 12 tahun lepas. Cehh wahh.. Cerita nak gempak. Baru 5 bulan tak jumpa nak mention "tahun lepas" pulak. Bajet lama sangatlah tu. Kkkkk ^^


Before that, Congratulation with your Convo-day my lalink!! =] Sorry tak dapat datang. Niat memang nak sangat datang! Tapi apakan daya, ada kenduri sedara dekat JB. Tak sedap pulak kalau tak datang kenduri sedarakan =[ Never mind, next stage I'll come and celebrate your convo-day together okay? =D

Thanks my dear, you sanggup amik cuti semata-mata nak jumpa dengan kita. Terharu D"= Thank you so much :*
Meet up at 10am then terus pergi JJ Wangsa Maju. Nak cuci mata sat tengok baju seluar kasut. Masuk PDI Fuhhh!! Sale weh tengah sale!! kkkk ^^ 



Thanks dear belikan tee ni. 
Suka-suka ^_________^
- Close -
Walaupun kami bukan 93-liner, kami tetap nak tayang 1993 ^^"

Thanks sayang belikan keychain dari Pangkor ^________^
Syoklah awak holiday dengan ex-classmate ye =]

#Jejalan dengan tak ada arah tujuan
Awak penat, saya drive
Saya penat, awak pulak drive 
kkkkk =D

Then pergi TS pulak. Memang tak ada arah tujuan.
Pergi sana semata-mata makan KFC ^^"

Malam sudah. Awak kena balik, esok nak pergi kerja. Nanti awak penat + ngantok ~
# Dalam masa 5 bulan, awak tinggi daripada saya =="
 Nak pandang awak naik juling mata saya =="






Sekian ~



Bye annimated

Salam
Tata BLOGGERS!!
Anneyong ~






No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA