Followers

Sunday, July 8, 2012

Alaaa~ Tak ada SIZE!!! "__"

hello
Salam & Hello READERS!!!




Oh yeahhh~ Update entry baru kali ni sambil layan lagu FT-Island > Girls Don't Know ~ ^_______^ Syiokkk uh. Layan lagu sedih-sedih sikitkannn~ Tapi entry kali ni bukan sebab sedih ke hape. Idokkk leee~ 


Dah lama tak beli kasut. Nguwehwehweh. Tadi Shopping dengan mama, mama pun belanja sepasang kasut. Banyak kasut menarik tapi sadis gila! Saiz sume tak dokkkk~ Ape lah nasib saiz kaki panjang bebenor "____" Crocodile tak ada size, nose tak dok size, masuk vincci pun tak dok size. Huh! last-last summit jugak ada size. Nasibbb badan ~ Anyway, thanks mama! XD readers, p shopping barang keperluan sementara tengah ada SALE! ^^ hehehe








Satu-satunya design menarik yang ada size~








The end~


 Bye annimated
Salam
Tata Readers!!
Anneyong ~



  

1 comment:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA