Followers

Tuesday, November 16, 2010

Telatah baby

helloSalam .

Jumaat lepas rnes stay rumah BFF rnes , ctee namanya :)
Stay sampai pukul 10pm sementara tunggu ayah datang ambil bawak balik . Huahuahua :D
Bunyi macam kena pakse je kan . Ke tidak? Huhu . Sementara tunggu ayah ambil , rnes lepak dalam bilik dia . Lepak sekali dengan kakak ct , Ano , adk ct , Suraya dan Danial , anak buah ct , Zuhaily dan humaira . Hah , kau ! Sumbat semua dalam bilik . Huhu ... Bawah ni rnes ada selitkan video telatah anak buah ct , Zuhaily dan Humaira .. So cute babe ^_^ Enjoy it ya :)


Huahuahua . Cute kan? Huhuhu . Ok lah , dah tak tahu nak share ape lagi . Kite jumpe next entry saja lah ye .. Oh , ya ! Ada satu lagi video diaorang , tapi tak sempat nak transfer lagi coz video tu ada dalam nset . Nanti rnes publish lah ye , cuma tak tahu lagi kapan . Huuwaaaa ... Speaking indon lagi tu tau ~ Hehehe . Ok la ,

Tata , Titi , Tutu , Bye , Salam guys Bye annimated




No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA